Hallottad már, hogy autószerviz nyílt nőknek?

Hallottad már, hogy autószerviz nyílt nőknek? Vajon milyen EXTRA előnyökkel jár egy ilyen szolgáltatás?

“Megnyílt az első olyan női autószerviz, ahol kifejezetten csak nők fogadják a női Ügyfeleket.” – olvashatjátok több online magazinban. De vajon, kitaláljátok, hogy hol érhető el ez az új hely?

Természetesen nem máshol, mint nálunk a Green Car Premium Szerviznél! Most pedig a kulisszatitkok mögé avanzsálunk Benneteket, hogy szélesebb perspektívában is beavassunk a legújabb szolgáltatásunkba.

Sokat gondolkodtunk, hogy hogyan is tudnánk a legtöbb Nő számára elérhetővé tenni szervizszolgáltatásainkat olyan formában, hogy a Hölgyek a legnagyobb bizalommal fordulhassanak szakértői kollégáinkhoz. Hiszen ez egy olyan szakma, amihez a Hölgyeknek egyáltalán nem kell, hogy értsenek. Itt az a legbiztosabb, ha a kezünkbe adják a slusszkulcsot, mire pedig visszaérkeznek a szervizünkbe, már csak a megjavított gépjárművükbe kell beszállniuk! 

Többen ismeritek azt a kellemetlen érzést, amikor az autó valamilyen furcsa hangot ad ki, vagy itt-ott jelez, hogy ideje megnézetni szakemberrel. Nők ezrei tapasztalhatták meg azt a helyzetet, amikor a férfiak autókról, alkatrészekről, fékbetétekről beszélgetnek, és ők pedig csak pislognak, hisz nem rendelkeznek ezzel a tudással. Bár a nők gyönyörűen vezetnek és sok visszajelzés alapján szeretnek is négy keréken az utakon közlekedni, az autó alkatrészeivel azonban a legtöbben nincsenek mindig tisztában és ezzel az ég világon semmi probléma nincs. 

Így gondoltunk egyet, és megvalósítottuk azt a szolgáltatást, amivel Nők ezreinek tudunk támaszt nyújtani. Ha legközelebb furcsa hangokat hallasz az autó bármelyik részéből, ha azt érzed vezetés közben, hogy valami nincs rendben és fogalmad sincs, hogy mi lehet a probléma, akkor irány a pénztárcabarát Autószerviz Nőknek a Green Car Prémium Szerviz égiszege alatt működő szolgáltatása

Hallottad már, hogy autószerviz nyílt nőknek?

Mi gondoskodunk arról, hogy az ember lánya egy pillanatig se legyen zavarban

… ha nem találod a megfelelő szakszavakat, hogy mi is lehet a probléma a gépjárműddel. Hölgy vendégeink, Hölgy munkatársainknak mondhatják el az autón tapasztalt megéléseiket, így a szakembereink 100%-os garanciát vállalnak arra, hogy mire visszaérkezik a kedves Hölgy Ügyfelünk, az autó megjavítva fogja várni! 

Ugyanakkor az elfoglalt Nőkre is gondoltunk, akik akár egyedül nevelnek gyereket, több fronton állják meg a helyüket vagy egyszerűen csak nincs idejük szervizbe vinni a meghibásodott gépjárművüket. Erre is megtaláltuk a megoldást: az Autószerviz Nőknek kérésre házhoz megy az autóért és vissza is viszi azt. Törekedtünk a kényelmi megoldásokra, és arra, hogy minden Nő életét könnyedebbé és felszabadultabbá varázsoljuk.

Ez a célunk és ez a küldetésünk, hogy Nők ezreinek adjunk biztos támaszt

… ha az autójukkal bármi is történik. Fontosnak tartjuk, hogy a Nők idejét is maximálisan tiszteljük, így a hozom-viszem szolgáltatásunkkal is erre törekszünk, hogy a Nők két legfontosabb szempontját is előtérbe helyezzük: az idejüket és az energiájukat!

Hosszú távban gondolkodunk és rengeteg megvalósításra váró ötlet van még a zsebünkben. Addig is legyél Te a következő Hölgy vendégünk, és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legnagyobb bizalommal térj vissza hozzánk a következő alkalomkor is.

A vezetés legyen számodra élmény… a többit pedig bízd ránk nyugodtan! 

Autószerviz Nőknek Csapata