FFX: Hogyan spórolj könnyedén az üzemanyag költségeden?

FFX: Hogyan spórolj könnyedén az üzemanyag költségeden?

Elég a helyi zöldségesnél vásárolni, hogy a pénztárcánk megérezze a jelentős drágulást, de mi a helyzet az üzemanyag költséggel? Számos alternatíva létezik, hogy milyen apró kis trükkökkel tudjuk csökkenteni az autónk fogyasztását, akár azzal, hogy mérsékeljük a klíma használatát vagy igyekszünk elkerülni a hirtelen fékezéseket és gyorsításokat.

De milyen más opciók vannak még? Például érdemes megfontolni a tempomat jelentőségét. A sebességtartó automatika, az Egyesült Államokból terjedt el a világon, amikor az első olajválságot köszöntöttük, így a megdráguló üzemanyagot ott is igyekeztek kevésbé pazarlóan felhasználni. Így a tempolimitek és a sebesség-ellenőrzések beépültek a köztudatba.

Érdemes tartani az egyenletes sebességet az autópályán vagy országúton, ugyanis a sebességtartó automatika fontos támasz a fogyasztáscsökkentésben.

Továbbá fontos betartani a sebességkorlátozásokat, a szabály szerint is, de az üzemanyag költségünkön is jelentősen spórolhatunk, ha az adott szakaszra, az engedélyezett sebességgel közlekedünk. Aki az országúton tényleg 80-al vagy 90-el hajt és tart egy viszonylag egyenletes sebességet, az közel juthat az autója minimumfogyasztásához.

FFX Üzemanyag Adalék: Akár 20% üzemanyag spórolás!

A jól bevált trükkök mellett pedig van egy szuper hírünk! Itt az FFX, az új univerzális üzemanyag adalék, amellyel akár 20%-al spórolhatsz az üzemanyagodon!

FFX: Hogyan spórolj könnyedén az üzemanyag költségeden?

Ez egy tökéletes megoldás, hogy kevesebbet költs üzemanyagra és messzebbre juss egy tankkal és mindemellett környezettudatos döntést hozz meg a hétköznapokban.  Érdekesség, hogy ez a termék már több, mint 25 éve létezik, hiszen a nagy bányász cégek előszeretettel használják az üzemanyag csökkentésére, a gépek élettartalmának meghosszabbítására és a káros anyagok kibocsátásának redukálására. Most pedig először van lehetőség arra, hogy a nagyközönség is beszerezze ezt a terméket, két fajta kiszerelésben.

Én egy Prius II, öntöltő hybrid boldog tulajdonosa vagyok. Az eddigi átlagfogyasztásom 5.0-5.2 l között volt. Az első tankolást az FFX-l végigcsináltam, és nagyon pozitív tapasztalatom van, +70 KM-l többet tudtam vele megtenni. – Zoltán

Skoda, negyedik FFX adag. Utáltam ezt az autót. Lomha nagy dög kombi…  A kocsi megtáltosodott. Egyszerűen imádom, és már értem, mások miért szeretik a típust. Nekem EDDIG nem jött be, FFXel igen. – Zsuzsanna

Az FFX hatékonysága mögött díjnyertes kémiai felfedezés áll, így a termék bármilyen robbanómotorral használható legyen az benzin vagy dízel.

Használata rendkívül egyszerű, hiszen 10 liter benzinhez csupán 1 milliliter FFX-re lesz szükséged. Az első három tankolásnál viszont javasolt dupla adagot használni!

Hol tudod megvásárolni?

Ezt a terméket  érdemes beszerezni és rendszeresen használni, hiszen csak előnyöd származik belőle. Jó döntés a pénztárcádnak, az autódnak és még a bolygónknak is. Kell ennél több?

Szerintünk nem! Rendelj belőle most!

Egyéb megvásárolható kiszerelések:

Ha pedig bármilyen kérdésed van, akkor keress minket bizalommal, örömmel állunk a rendelkezésedre