Gumiabroncs szerelő állásajánlat

Autószerelés, karosszéria, gumiabroncsok, ügyfélkapcsolat?

Ha új kihívást keresel, válaszd Magyarország legdinamikusabban fejlődő autószervizét!

A Green Car Prémium Szerviz egy teljes körű autószerviz: legyen szó autószerelésről, gumiabroncsok szereléséről és értékesítéséről, autófényezésről vagy autókárpit tisztításról, baleset esetén akár teljes körű kárügyintézésről vagy ózonos autóklíma tisztításról…

Dinamikus fejlődésünknek köszönhetően viszont számos új területre keressük kollégáinkat, így ha kiváló szakmai tudással rendelkezel az autószerelés valamely területén, várunk csapatunkba!

Gumiabroncs szerelő állásajánlat

Ügyfeleink sokkal többet várnak el tőlünk, mint egy hagyományos autószerviztől, hisz mi magunk is többek vagyunk. Éppen ezért egyedülálló szolgáltatásokat nyújtunk kollégáinknak is:

Kiváló csapat

Összhang, csapatszellem, segítség és kölcsönös támogatás jellemez minket, hisz közös célokkal és közös jövőképpel rendelkezünk.

Képzések, tanfolyamok

A szakmai fejlődéshez szükséges képzéseket díjmentesen biztosítjuk, pl. autódiagnosztikai képzések, személyiségfejlesztő és kommunikációs tréningeket stb.

Juttatások

Természetesen bejelentett, piacképes bérezést nyújtunk kollégáink számára, melyet kiegészítettünk teljesítményarányos juttatásokkal.

Milyen velünk dolgozni?

Mi mindannyian szeretjük az autókat és a szervizt, szenvedélyesen törekszünk a tökéletesre. Legyél Te is csapatunk tagja és dolgozz velünk!

A munkavállaló feladata:

Személy és kisteherautók gumiabroncsainak kezelése, cseréje, szervizelése, javítása. A gumiabroncsokhoz kapcsolódó szervizfeladatok ellátása, állandó és folyamatos kapcsolattartás a Munkafelvevőkkel. Amennyiben szakmai előképzettséggel nem rendelkezik, a betanulást biztosítjuk.

A munkakör betöltésének feltétele:

 • Gumiabroncsok típusismerete
 • Fizikai és orvosi alkalmassági vizsga
 • Referenciák (eddigi munkahelyek) megjelölése és/vagy referencia levél

Előnyt jelent:

 • Autós vagy szakirányú szakmai végzettség
 • Nagyfokú precizitás és stressztűrő képesség
 • Kiváló kommunikációs készség
 • Csapatmunka

Bérezés:

 • Nettó 300,000 – 600,000 Forint között
 • Tapasztalattól és teljesítménytől függően

Készen állsz? Itt jelentkezhetsz hozzánk!

Csak töltsd ki az alábbi űrlapot, személyes adataid megadására figyelj kérlek:  Önéletrajzodat itt csatolhatod a jelentkezéshez: *