Te is nyugodtan otthon hagyhatod a férjed, szervizbe menet!

Új idők jöttek: Te is nyugodtan otthon hagyhatod a férjed, szervizbe menet! 

A szebbik nemet sokszor éri olyan sztereotípia, amiket már ideje lenne magunk mögött hagyni. 2022-et írunk és a nők nemcsak a kinézetük alapján választanak autót, mint az a legfrissebb felmérésekből is kiderült, hanem utánajárnak, és fontos számukra a praktikusság és a kényelem is. 

De mi a helyzet, ha egy nő autószervizbe viszi az autóját?

Vajon 2022-ben érdemes mindenképp férfi segítséget kérni? Avagy magukkal hozni a férjüket, hogy mindenről a legpontosabb tájékoztatást kapják? Ismerősök és női Ügyfeleink egyaránt meséltek arról, hogy milyen kellemetlen helyzetek érték már őket egy-egy autószerviz látogatásuk során. 

Egyik ismerősünk például azt mesélte, hogy amikor a Balatonról hazafelé tartva lerobbant és a tréleresétől segítséget kért, akkor a tréleres nem volt túl segítőkész. A hölgy elmondta milyen zajokat hallott az autóból, de a technikai és szakmai dolgokkal valóban nem volt tisztában. De miért is lett volna? Legyen szó akár Nőről, akár Férfiról, nem mindenki ért az autó alkatrészeihez, és ha furcsa hangokat hallunk, akkor valóban csak annyit tudunk elmondani, hogy milyen zajokat tapasztalunk a gépjárművünkből. Nem gondoljuk, hogy emiatt bárkinek kellemetlenül is kellene éreznie magát. A tréleresnek pedig az volt az első mondata, hogy: „Hölgyem! Nincs egy Úr a közelében, akivel ezt megbeszélhetném?”

De vegyünk egy másik példát!

Például a bizalmat az autószervizes felé.

Ha egy nő beviszi a szervizbe az autóját, mert az „kattogott”, „nyikorgott”, „zakatolt”, vagy „kopogott”, akkor sajnos hallottunk már olyan példát, hogy ezzel többen is visszaéltek és több „hibát” is felfedeztek az autóban, ami egyet jelent a nagyobb számlával. A szerelő megmutat pár alkatrészt, közli, hogy ezt meg azt lecserélte, majd a nő szaktudás nélkül kénytelen rábólintani és kipengetni az összeget.

Olyan történet is szembejött velünk, amikor a hölgy bevitte a szerelőhöz az autót és kérte, hogy mondják el neki, hogy mi a baja, majd erre csak annyit válaszoltak, hogy: „Itt a névjegyem, majd a párja hívjon fel, neki elmagyarázom.”

Természetesen ezek azért elég szélsőséges esetek, de mind-mind megtörténtek.

Így összedugtuk többen a fejünket és eldöntöttünk, hogy ezen változtatunk és könnyebbé tesszük a Nők dolgát, hogy minimalizálni tudjuk az ilyen kellemetlen helyzeteket számukra.

A műszaki hozzáértés nem verseny és sok férfi sem ért hozzá, de mégis ez a tudat él bennünk sokszor, hogy ők biztosan profik ezen a területen.  Illetve ott a másik oldal is, hogy sok nőt érdekel például az autók működése, így akár egy-egy szervizes is meglepődik, amikor a nő keni-vágja a szakmai hozzáértést.

Te is nyugodtan otthon hagyhatod a férjed, szervizbe menet! 

Bármi is legyen a gondod, ránk számíthatsz!

Ha értesz az autókhoz, ha nem: nálunk biztonságban tudhatod a gépjárműved, és mindeközben bármit, bármikor kérdezhetsz, szakértő női kollégáink mindenben segítséget nyújtanak.

Újpesten megalapítottuk a pénztárcabarát autószervizt, ami kifejezetten Nőknek szól! Márkafüggetlen, család és gyerekbarát, akár azonnali autószervizzel vagyunk jelen a szakmában! 

Várunk téged is! Nálunk garantáltan nem fogod rosszul érezni magad!